Features

De arbeidsmarkt wordt steeds flexibeler. Individuele kwaliteiten zijn belangrijker dan ooit. Ze maken het verschil tussen wel of geen promotie in je eigen organisatie, tussen wél of géén uitnodiging voor een sollicitatiegesprek of nieuwe opdracht. MYPP helpt je via verschillende features aan nieuwe kansen.

Features voor Werkzoekenden
Features voor ZZP’ers

Features voor werkzoekende

Opvallen in een berg aan sollicitaties? Dan heb je allereerst een aansprekende sollicitatiebrief, een goede motivatie en een mooi cv nodig. Dé aanvulling hierop is MYPP. MYPP deelt al je kwaliteiten in één simpele handeling met je potentiële nieuwe werkgever. De kans op je droombaan wordt geheid groter! MYPP is de perfecte aanvulling op jouw CV.

Vraag je netwerk om een review van je persoonlijke prestaties

Ruim negentig procent van alle werkgevers is geïnteresseerd in hoe managers en collega’s over je vaardigheden denken. MyPP geeft je de mogelijkheid hen op eenvoudige wijze om een review van je prestaties te vragen. Dit geeft je inzicht in zowel je kwaliteiten als verbeterpunten.

Toon potentiële werkgevers wat je kwaliteiten zijn

Een topindruk achterlaten bij een mogelijke werkgever? Dat doe je met MyPP. Verstuur je prestaties met één druk op de knop naar belangstellenden en zie de kansen op een nieuwe baan direct toenemen.

Hou je persoonlijke prestaties altijd bij de hand

Werkzoekenden willen hun reviews direct laten zien wanneer de kans zich voordoet. Daarom is MyPP altijd en overal beschikbaar op je smartphone, tablet en desktop.

Koppel je prestaties aan je LinkedIn-profiel

Heb je een uitgebreid ingevuld profiel op LinkedIn? Maak hem dan nóg vollediger door gebruik te maken van onze LinkedIn-koppeling. Hiermee geef je jouw profiel een absolute meerwaarde.

Laat de wereld zien waartoe je in staat bent

Je kwaliteiten delen op sociale media? Dat kan met MyPP. Hiervoor gebruik je onze handige plugins voor onder meer Facebook en Google+.

MELD JE DIRECT AAN. HET IS GRATIS!

Features voor ZZP’ers

Als ZZP’er is het enorm belangrijk om je te onderscheiden van alle andere ZZP’ers. Jouw potentiële opdrachtgevers willen natuurlijk weten of ze een 6 of een 8 in huis halen. Met MYPP kan jij duidelijk het onderscheidende vermogen onderstrepen.

Nodig je netwerk uit om reviews te plaatsen

Heb je werkzaamheden verricht? MyPP geeft je de mogelijkheid om eerdere opdrachtgevers te vragen om een review van het gedane werk. Zo weet je direct wat jouw belangrijkste kwaliteiten zijn.

Show de wereld je prestaties

Wil je jouw kwaliteiten delen met belanghebbenden? Dat kan – met MyPP. Stuur je prestaties met één druk op de knop naar mogelijke opdrachtgevers óf deel je vaardigheden op sociale media. Hiervoor gebruik je onze handige plugins voor LinkedIn, Facebook en Google+.

Vergelijk je kwaliteiten met die van andere zzp’ers

Een stijgende concurrentie noodzaakt zzp’ers om outside the box te denken. Dat doe je natúúrlijk met MyPP. MyPP geeft je een glashelder inzicht in je persoonlijke prestaties én die van anderen. Zo weet je precies hoe je jezelf onderscheidt van de rest.

Plaats een widget op je website

Bijna alle consumenten en organisaties oriënteren zich online voor ze contact met je opnemen of overgaan tot koop. Meer dan 85% laat zich daarbij positief beïnvloeden door reviews. Dan is het wel zo handig als je deze reviews kunt delen op je eigen website. Het kan met onze widget. Zo weten bezoekers direct hoe anderen over je professionele prestaties denken.

Maak je eigen, publieke pagina

Een eigen, publieke pagina laat alle resultaten en reviews in één oogopslag zien. Geïnteresseerden weten direct hóe hoog jouw aanbevelingsscore is en hoe deze is opgebouwd. De pagina is simpel te delen op sociale media en geoptimaliseerd voor zoekmachines. Je naamsbekendheid vergroten wordt zo wel héél eenvoudig!

MELD JE DIRECT AAN. HET IS GRATIS!