Veelgestelde vragen – FAQ

Vind hier het antwoord op de meest gestelde vragen. Staat jouw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op.

Veelgestelde vragen over MYPP in het algemeen

Ja. Maak daarom direct én kosteloos een profiel aan.

De gebruiksvoorwaarde van MYPP vind je HIER.

Heb je vragen of opmerkingen over MYPP? Neem dan HIER contact met ons op.

Veelgestelde vragen over My Personal Profile

Na het inloggen heb je de mogelijkheid om iemand uit te nodigen. MYPP verstuurt dan een uitnodiging per E-mail aan deze persoon.

MYPP biedt je de mogelijkheid je profiel alsook individuele reviews eenvoudig te delen via share knoppen (Facebook, Linkedin) alsook via E-mail.

Als je ingelogt bent op MYPP zie je bij iedere review Share knoppen waarmee je de review kunt delen.

Veelgestelde vragen over de reviews

Nee. We vinden namelijk dat je zelf de regie moet voeren over wie je al dan niet uitnodigt om een review te maken. Zo voorkom je dat mensen die je niet of nauwelijks kent iets over je zeggen. Feedback is altijd welkom, maar wel van mensen die je kent en respecteert.

Nee. Heeft iemand op jouw verzoek en na jouw toestemming een review geplaatst? Dan is dit niet meer aan te passen. Uitzonderingen zijn het gebruik van schuttingtaal of onheuse bejegeningen.

Nee. De publieke pagina van je My Personal Performance bevat een totaaloverzicht van alle reviews. Daarbij wordt een gemiddelde getoond.

Dat mag je zelf bepalen. We raden wel aan dit te beperken tot relevante personen, zoals voormalig collega’s en managers.

Ja. Een review die, om welke reden dan ook, volgens jou de moeite waard is om gedeeld te worden, kun je eenvoudig plaatsen op LinkedIn, Facebook en delen via E-mail.