Wordt jij de nieuwe ambassadeur van MYPP tegen een aantrekkelijke vergoeding?

MYPP is het review platform voor professionals. Een perfecte aanvulling op je CV en je LinkedIn profiel. En dat in een tijd waarin Personal Branding steeds belangrijker wordt en waarin functionering en beoordelingsgesprekken steeds vaker vervangen worden door persoonlijke feedback. Kortom de tijd van MYPP is dan ook nu! Wij van MYPP willen dan ook hard groeien.

Daarom zoeken we ambassadeurs. Help jij MYPP mee groeien? Dan zijn we op zoek naar jou! Je hoeft het overigens ook niet voor niets te doen. Lees snel hoe het werkt!

Voor elke inschrijving die via jou als ambassadeur binnenkomt, lees elke nieuwe MYPP gebruiker, willen we je belonen met 5 euro per nieuwe MYPP gebruiker. Echter we willen wel kwaliteit… dus geen mensen c.q. inschrijvingen die MYPP niet gaan gebruiken of die na één of twee reviews afhaken. Onze voorwaarde is dat elke nieuwe MYPP gebruiker ook daadwerkelijk en minimaal vijf reviews heeft ontvangen.

Hierop zit overigens geen maximum! Bovendien ontvang je als ambassadeur elke maand een rapportage binnen zeven werkdagen na afloop van elke maand. Zo zie je hoeveel inschrijvingen er zijn geweest en hoeveel je hebt verdiend.

Dus: spreekt MYPP je aan en wil je ons helpen om snel te groeien? Reageer dan snel door bijgaand je gegevens achter te laten!
We zullen dan op korte termijn contact met je opnemen!