Reviews

Reviews zijn de kern van je MYPP. Hierin worden je professionele prestaties en kwaliteiten beoordeeld door andere professionals. Dat kunnen klanten, collega’s en leveranciers zijn. De reviews zijn daarna op meerdere manieren te delen met belangstellenden. Dat geeft een bestaande of potentiële werk- of opdrachtgever meer vertrouwen en je werkzaamheden krijgen een toegevoegde waarde.

Bepaal zelf door wie je je laat reviewen

Je bent zelf in controle over de reviews en wie ze schrijft. Doordat je deze personen zelf uitkiest, voorkom je beoordelingen van personen die daar eigenlijk niets over hebben te zeggen. Feedback is natuurlijk altijd welkom, maar wel van de juiste en vooral relevantste personen.

Meet wat je wil meten

Professionals willen geen doorsnee reviews. Ze willen beoordelingen die te vergelijken zijn met anderen. Daarom hebben we de review items gestandaardiseerd zodat jij je gemakkelijk met anderen kunt vergelijken en profileren!

Blijf up-to-date met de nieuwste reviews

Oudere reviews vervallen na verloop van tijd automatisch. Zo kan MYPP altijd de meest recente en relevante reviews laten zien. Ben je bang voor een leeg MYPP? Geen zorgen. We herinneren je er regelmatig aan om nieuwe reviews te vragen.

Deel je reviews met andere belangstellenden

Heb je reviews ontvangen? Deel ze dan met belangstellenden via de publieke pagina van je MYPP. Hier vind je een totaaloverzicht van alle ontvangen reviews. Wil je een afzonderlijke review, om wat voor reden dan ook, delen op sociale media? Dat kan via onze share tools voor LinkedIn, Facebook en E-Mail.